Om Kostenheten

Mål 2017

Kostenhetens mål är att minst 85% av kostenhetens kunder ska vara nöjda med service och bemötande samt vara nöjda med den mat som serveras.

Kostenhetens mål är också att ha nöjda medledare. Vi vill att minst 87% av medledarna ska känna att de har ett meningsfullt arbete och att de tar initiativ till ständig förbättring.

Några röster från vår personal

Katarina Niemi, kostchef 

Vad är det viktigaste med ditt jobb?

När det gäller barnen i förskola och skola tycker jag det känns viktigt att vi jobbar för att ge dem goda matvanor som ska vara livet ut. Till de äldre är det viktigt att ge dem en bra tillvaro där maten ska vara något att se fram emot under dagen.  Våra duktiga medarbetare på Kostenheten är våra viktigaste resurser för att nå dit.

Vilken är din favoriträtt på matsedeln?

Jag tycker lasagnen är god!


Barbro Karelius, dietist

Vad är det viktigaste med ditt jobb?

Att tillsammans med personalen inom kostenheten arbeta för en hög måltidskvalitet, genom utbildning och handledning. Vara förbindelselänk mellan kök och förskola/skola och äldreomsorg när det gäller frågor kring mat och måltider.

Vilken är din favoriträtt på matsedeln?

Fiskgryta med två sorters fisk.


Pierre Liljeroos, kock Östra skolan 

Vad är det viktigaste med ditt jobb?

Det viktigaste med mitt jobb är att laga god och näringsriktig mat. Så att våra elever orkar med det tuffa jobb dem har.

Vilken är din favoriträtt på matsedeln?

Min absoluta favorit rätt är Fisk Bordelaise. Men alla våran mat är underbar att äta.


 

Granskad/uppdaterad den 13 mars 2017