Boka badhus

Du kan boka kommunens badhus, efter öppettiden, för barnkalas eller andra egna aktiviteter direkt via länken nedan.

För att få boka kommunens badhus måste man ha en giltig hem/företags/föreningsförsäkring med en ansvarsförsäkring i. Föreningar som tillhör Riksidrottsförbundet samt Hudiksvalls kommuns verksamheter har giltig försäkring.
Från och med februari 2015 måste man inte längre skicka in en kopia till kommunen utan nu försäkrar man på heder och samvete att man har en ansvarsförsäkring vid bokningstillfället.

För att boka ett badhus klicka på länken nedan. Välj det badhus, den dag och den tid du önskar. Fyll i din eller föreningens faktureringssadress, klicka på sänd så skickas din ansökan direkt till oss. En bekräftelse tillsammans med fullständiga hyresregler kommer med e-post inom två arbetsdagar.

När du hyr Hudiksvalls badhus ingår bassängen, bubbelpoolen och dam- och herromklädningsrummen med bastu. När man hyr Relaxen ingår förutom ovanstående även relaxrummet där det finns en upplevelsedusch, en kallvattenhink och en gemensam ångbastu. Där inne finns också ett pentry samt två bord med fåtöljer.

När du hyr Iggesunds badhus ingår båda bassängerna, bubbelpoolen och dam- och herromklädningsrummen med bastu. Man kan alltså inte hyra bara den ena eller andra bassängen.

Kontakt

Granskad/uppdaterad den 3 februari 2017