KomTeks kursanmälan

OBS!

Fn är alla kurser fullbokade. Kommande bokningsbara kurser lägger vi ut vecka 36.

Fritidskurser - vecka 17-20

Plats

 • KomTek Glada Hudik, Hamngatan 8, Hudiksvall

Kostnad

 • 220 kr per kurs

Anmälan

 • Sista anmälningsdag är söndag 23 april.

Smyckesdesign

7-14 år.

 • Tisdagar kl 17.30-19
  Smycken kan man tillverka i massa olika material. Dom kan blänka, glittra eller ha många olika färger. Hur ska ditt smycke se ut?

Science kids

10-14 år.

 • Tisdagar kl 17.30-19
  Gillar du att blanda så det bubblar och fräser? Det får du göra i den här kursen med enkla kemi experiment. Vi syns med labbrocken på!

Hemliga uppdrag

7-10 år.

 • Torsdagar kl 17.30-19
  På Komtek finns en hemlig skattkista. När man öppnar kistan kan man hitta spännande uppdrag och härliga klurigheter. Det finns alltid något nytt i kistan. Vad tror du kan finnas där nästa vecka? Den som kan koden får se…

Scratch

7-10 år.

 • Torsdagar kl 17.30-19
  I den här kursen lär vi oss hur man gör en egen animerad film eller ett spel genom programmering med hjälp av scratch. Vi kommer att jobba ganska fritt och du lär dig de grundliga funktionerna för att skapa efter din fantasi.

KomTeks kursanmälan

KURSDELTAGAREN: Fyll i dina kontaktuppgifter.
KURSER: Du kan bara bocka för ett alternativ.
Kurser (Obligatoriskt fält)
VÅRDNADSHAVARE: Fyll i uppgifter som gäller den eller de vårdnadshavare som är aktuella för kursdeltagaren. För kursdeltagare över 18 år kan fälten för vårdnadshavare 1 användas.
BILDPUBLICERING: Om kursdeltagaren är under 18 år måste en vårdnadshavare godkänna att du får förekomma på bild i KomTek-sammanhang. Om kursdeltagaren är över 18 år får du själv bocka för ett av alternativen.
Bildpublicering (Obligatoriskt fält)


FAKTURAMOTTAGARE: Fyll i uppgifter om dig som ska betala fakturan. OBS! Om det är du som vårdnadshavare som betalar anmälningsavgiften kryssar du i rutan nedan. Då behöver du INTE fylla i uppgifterna om fakturamottagare!


Kontakt

Granskad/uppdaterad den 26 april 2017