Jobba inom lärandeförvaltningen

Lärandeförvaltningen

I lärandeförvaltningen arbetar cirka 1 200 medarbetare. Våra medarbetare arbetar för att skapa goda förutsättningar för livslångt lärande och utveckling i vår kommun. Den röda tråden löper från förskolan, genom grundskolan, gymnasieskolan och upp till vuxenutbildningen. Hos oss ska barn och elever få utveckla idéer, odla drömmar och göra medvetna val som de tar ansvar för. Därför arbetar vi för närvarande med tre prioriterade utvecklingsområden; entreprenöriellt lärande, inkludering och språk.

Jobba hos oss

Våra förskollärare och lärare är väldigt viktiga för oss och för våra barn och elever. Inom lärandeförvaltningen i Hudiksvalls kommun finns många möjligheter för dig som medarbetare att utvecklas i din yrkesroll. Det finns också mycket specialkompetens för förskolorna och skolorna att tillgå i form av olika stödfunktioner.

I menyn till vänster hittar du några av våra karriärmöjligheter och några av de stödfunktioner som finns hos oss.

Flyttbidrag

Skulle du flytta från annan ort till oss erbjuder vi 10 000 kronor i flyttbidrag, under förutsättning att du uppvisar ditt examensbevis och stannar minst ett år – men vi hoppas naturligtvis att du vill stanna hos oss i många år.

Granskad/uppdaterad den 14 mars 2016