Malin Strömbom har utsetts till årets handledare

Lokala styrgruppen för vård- och omsorgscollege har den 26 maj 2016 utsett Malin Strömbom på Hudiksvalls kommun till Årets handledare med motiveringen:

Malin är en ung, positiv och mycket kunnig habiliteringspersonal som tar emot elever på ett föredömligt sätt. Hon är en mycket bra handledare då hon kan ge både positiva och negativa synpunkter på ett bra sätt. Malin har mycket att lära ut och har framför allt en förmåga att lära ut på ett bra sätt, då hon är duktig på att förklara saker och ting. Hon bidrar till ett hälsofrämjande arbetssätt då hon får eleverna att känna sig trygga i arbetet, att de kan och får ta ansvar för att lösa dagliga situationer som uppstår.

Malin brinner för att ta hand om elever som kommer till verksamheten. Hon har en förmåga att ta diskussioner och ge bra exempel på hur man som personal på en gruppbostad ska vara. Malin tar direkt itu med synpunkter, och samarbetar med elev, verksamhet och vid behov skola för att göra förbättringar utifrån nödvändigt förbättringsarbete. Malin har en förmåga att skapa en kreativ och stimulerande lärmiljö genom sitt sätt att vara handledare. Malin är en bra företrädare för Hudiksvalls kommun.

Inger Myrsten
Lokal styrgruppsordförande Hudiksvall/Nordanstig