André Myhrer

Stort grattis till André Myhrer för OS-bragden som gav guldresultat!

- Vi skickar våra hälsningar och är otroligt imponerad över en fantastisk bedrift, säger Mikael Löthstam (S) kommunstyrelsens ordförande i Hudiksvall.

Vi firar Myhrer!

Efter en lång och framgångsrik karriär satt den äntligen! Som den första svenske mannen sedan Ingemar Stenmark 1980 klev André Myhrer högst upp på pallen när OS-slalomen avgjordes i Peyongchang i torsdags. Att han samtidigt gör det som den äldste mannen någonsin i en OS-slalom gör bedriften bragdbetonad.

Självklart måste detta firas!
Därför bjuder Team Myhrer 2019 Länk till annan webbplats. och Hudiksvalls kommun Länk till annan webbplats. in till stort firande på Möljen, tisdag 27e februari.
Det bjuds på ett musikprogram designat av Andrés egna spellista och vi kommer få se Selma & Gustaf Länk till annan webbplats., Pär Engman och så självklart Andrés egnaSegertåget Länk till annan webbplats..
Dessutom uppvaktas guld-Myhrer av Team Myhrer 2019 och Hudiksvalls Kommun.

Schema:
17.00 - Pre "Hudik firar Guld-Myhrer" med DJ Kimmen
18.00 - Hyllning av Andre Myhrer Länk till annan webbplats. och musik med Selma & Gustaf Länk till annan webbplats., Pär Engman Länk till annan webbplats. och Segertåget Länk till annan webbplats..