Rekryteringståget med hållplats Hudiksvall

Funderar du ibland på att göra något helt annat och få en nystart i livet? Kanske flytta, söka ett nytt jobb och få tid över till det viktiga i livet? Nu har du chansen att under en dag upptäcka vad Glada Hudik har att erbjuda dig och din familj. Häng med på Rekryteringståget!

Avgång den 16 september

Söndagen den 16 september går ett abonnerat tåg från Stockholm Central till Hudiksvall. På plats i Hudiksvall besöker du Rekryteringsmässan där ett 30-tal lokala företag finns på plats för att presentera sig och berätta om vilka kompetensbehov de har nu och framåt. Det kommer även finnas möjlighet att åka med på en guidad tur genom staden för den som önskar.

Hudiksvalls kommun deltar

- Vi är med på Rekryteringståget av flera olika skäl. Först och främst vill vi öka inflyttningen till vår kommun. Vår vision är att vara 50 000 invånare år 2050. För att uppnå det arbetar vi varje dag för att kunna erbjuda intressanta arbetsmöjligheter, attraktivt boende, gott företagsklimat, skola och vård av hög kvalitet samt ett rikt kultur- och fritidsutbud. Dessutom är vi kommunens största arbetsgivare och flyttar det hit fler personer behöver vi bli fler som arbetar inom exempelvis vård, skola och omsorg.
Just nu finns fantastiska möjligheter för den som vill arbeta som lärare eller inom vård och omsorg i Hudiksvalls kommun, säger Bengt Friberg, kommunchef.

Säkra din biljett

Registrera dig genom att skapa en profil och boka din tågbiljett.

Välkommen ombord!