• Start
  • » Nyheter
  • » Hälsa hela livet – en hälsomässa i Hudiksvall på alla hjärtans-dag!

Hälsa hela livet – en hälsomässa i Hudiksvall på alla hjärtans-dag!

Publicerad den 23 januari 2019

Nu tillgängliggör vi aktuella frågor med koppling till hälsa och välbefinnande i form av en hälsomässa – Hälsa hela livet. Vi erbjuder intressanta föreläsningar och har samlat flera lokala aktörer i form av organisationer, företag samt delar av kommunens och regionens verksamheter med koppling till hälsa under ett och samma tak. Tillsammans kan vi presentera helheten av vilken vård, stöd och service som finns att ta del av.

Hälsa hela livet riktar sig dig som bor i Hudiksvalls kommun och dess närkommuner – ung som gammal. Prevention och hälsa kan man inte sätta en specifik ålder för – den är viktigt just hela livet.

Varför en hälsomässa?

Både Region Gävleborg och Hudiksvalls kommun arbetar aktivt med hälsa och förbyggande på olika sätt - socialt, kulturellt och med förebyggande hälso- och sjukvård. Vårdbehoven hos befolkningen har förändrats, bland annat när allt fler lever längre. Vi behöver bland annat stärka den hälso- och sjukvård och det stöd som är närmast våra medborgare. Den behöver bli jämlik, ha patienten i centrum och ha fokus på det preventiva arbetet samt välbefinnande och livsstilsfrågor ur olika perspektiv.

Tid och plats

  • Den 14 februari, på alla hjärtans dag, kl. 09.30-18.30
  • I Aktivitetsfabriken i Hudiksvall, Köpmanbergsvägen 1
  • Fri entré för mässbesökarna
  • Fika och lunch finns att köpa på plats

Program

Tyck till om sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig!
Skriv ut

Hudiksvall ska bli Sveriges bästa kommun att leva och verka i – med 50 000 invånare i kommunen varav 25 000 i staden år 2050