• Start
  • » Nyheter
  • » Extra lördagsöppet i sommar på Ulvberget

Extra lördagsöppet i sommar på Ulvberget

Publicerad den 9 maj 2019

TACK till dig som kom på öppet hus på Ulvberget! Tillsammans var ni nästan 1 000 besökare! Vi på avfallsavdelningen blev så glada och ystra att vi bestämde två saker: vi har extra öppet på återvinningscentralen två lördagar i sommar och vi delar ut kompostjord även nästa vår. Nu sparar vi kompostjord så att vi kan dela ut påsar även nästa vår. Det känns fint!

Vi uppskattar att så många kom och bestämde att öppna återvinningscentralen två extra lördagar i sommar. Vi vet att ni gillar lördagar på återvinningscentralen. Då blir det ordinarie verksamhet utan korv med bröd. Öppettiderna blir som vanligt klockan 10-14 som det brukar vara på återvinningscentralen den första lördagen i månaden.

  • Extra öppet lördagen den 8 juni, 2019
  • Extra öppet lördagen den 24 augusti, 2019

Ordinarie lördagsöppet den 1 juni, 6 juli, 3 augusti och den 7 september, 2019.

Nagellack är farligt avfall

Vi hade en tävling på öppet hus där du gissade hur många batterier det var i en burk. Rätt svar var 232 och många var bubblande nära. Kerstin K gissade mitt i prick! Bra gjort! 30 tävlande vann ett set stora sorteringsväskor för återvinning. I sorteringskitet ingår en liten väska för farligt avfall. Du som vann har fått mess om det.

Du som var på öppet hus vet att nagellack är farligt avfall och ska lämnas till en bemannad återvinningscentral. Mobiltelefoner, sladdar, batterier, smink, färg och lösningsmedel är fler exempel på farligt avfall.

Tack än en gång för i lördags! Det var trevligt!

/ Avfallsavdelningens medarbetare

Tyck till om sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig!
Skriv ut

Hudiksvall ska bli Sveriges bästa kommun att leva och verka i – med 50 000 invånare i kommunen varav 25 000 i staden år 2050