• Start
  • » Nyheter
  • » Nytt stort återbruk och ny infart till återvinningscentralen

Nytt stort återbruk och ny infart till återvinningscentralen

Publicerad den 4 november 2019

Lördagen den 9 nov, 2019 öppnar nya infarten till återvinningscentralen.

Bland det första du möter är nya stora återbruket. Där stannar du till och lämnar material som vi kan återbruka tillsammans med våra samarbetspartner. Sen kan du åka och sortera mer i containrarna. Se kartan längre ner på sidan.

Med personligt möte kan vi fånga upp mer som kan användas igen. Det är riktigt bra för miljön.

Mer nytt: om du bara har trädgårdsavfall, vitvaror, fyllnadsmassor eller återbruk kan du köra ut igen utan att behöva åka igenom hela centralen!

En skopa möjligheter

Senaste tiden har vi sparat en del av det som lämnas in till oss. Kom och se vad mycket bra det finns som kan återbrukas! Har du affärsidéer eller tankar om att ni kan använda återbruk i din verksamhet? Återbruk bygger på samarbete mellan den som lämnar in, oss och den som kan använda materialet. Vi har tio nya samarbeten på gång och vi behöver fler. Kom på premiären eller hör av dig på avfallsavdelningen@hudiksvall.se.

Tillsammans är vi många som gör framtiden ljus!

Lördagen den 9 nov, 2019 är återvinningscentralen öppen klockan 10-14.

Klockan 09.30 inviger Annika Huber, tekniska nämndens ordförande, genom att klippa bandet vid nya infartsgrinden. Vi kanske ses där då?

Tyck till om sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig!
Skriv ut

Hudiksvall ska bli Sveriges bästa kommun att leva och verka i – med 50 000 invånare i kommunen varav 25 000 i staden år 2050