• Start
  • » Nyheter
  • » Mer öppet på återvinningscentralen i Hudiksvall
Tekniska

Mer öppet på
återvinningscentralen i Hudiksvall

Publicerad den 4 mars 2020

Från den 1 april är det mer öppet på återvinningscentralen på Ulvberget. En stor nyhet är att det blir öppet alla lördagar, klockan 10 – 14. På kvällen är det öppet ända till 19 måndag - torsdag, året om.

- Det känns bra att öka öppettiderna eftersom våra kunder önskar sig det i kundundersökningen. De har speciellt frågat efter mer öppet på helgen, säger Pär Norberg, avfallschef Hudiksvalls kommun.

Från den 1 april 2020 har centralen förbättrad tillgänglighet, speciellt på helgen. Istället för öppet en lördag i månaden har vi nu öppet alla lördagar. Vi har även pysslat om i schemat för våra medarbetare så att det blir lugn start på måndagar men öppet till klockan 19, måndag - torsdag. Öppettiderna är dessutom synkade för att vara lättare att komma ihåg. Vi får se om kunderna tycker det?

Nytt är också att avfallsanläggningen för företag har öppet till klockan 16. Det är en halvtimme längre per dag.

Enligt kundundersökningen 2019 ökar förväntningarna på tillgänglighet. Med samma öppettider som 2017 hade nöjdheten för dem sjunkit från 73 % nöjda till 66 %. I kommentarerna återkommer önskan om mer öppet på helgen av till exempel de som jobbar på annan ort på vardagar och de som bor i annan kommun och har fritidshus i Hudiksvalls kommun.

Välkommen!

Öppettider på återvinningscentralen Ulvberget

Måndag

Kl.10-19

Tisdag-torsdag

Kl.7-19

Fredag

Kl.7-14

Lördag

Kl.10-14

 

Fakta

Till återvinningscentralen i Hudiksvall kommer cirka 80 000 bilar varje år. Besökarna lämnar exempelvis ett ton böcker i veckan. Vi har ingen efterfrågan på återbrukade böcker men nytt är att de återvinns som papper. Förr förbrändes de.

Tyck till om sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig!
Skriv ut

Hudiksvall ska bli Sveriges bästa kommun att leva och verka i – med 50 000 invånare i kommunen varav 25 000 i staden år 2050