Skidspår

Tips på vinteraktiviteter

Publicerad den 26 januari 2021

Snö, sol och minusgrader. Plötsligt är hela kommunen klädd i vinterskrud. Och även om pandemin begränsar oss finns det fortfarande saker vi kan göra. Frisk luft och fysisk aktivitet är bra för oss, så passa på att packa ryggsäcken med varm choklad och bege dig ut i snön. Här nedanför hittar du tips på vad du kan göra.

Självklart är det viktigt att du håller dig till de rekommendationer som finns och bara umgås med de du normalt träffar, håller avstånd till andra, stannar hemma om du är sjuk och undviker platser med mycket folk.

Isbanor

På med skridskorna! Det finns 19 stycken isbanor och två rundbanor öppna för allmänheten runt om i kommunen. Isarna skottas och spolas när vädret tillåter. Här hittar du isbanorna:

Skidåkning

Valla skidorna och ta ett varv i något av alla de fina skidspår vi har i kommunen. Vissa sköts av kommunen, andra kan till exempel skötas av olika föreningar eller på privata initiativ. Läs mer här:

Tyck till om sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig!
Skriv ut

Hudiksvall ska bli Sveriges bästa kommun att leva och verka i – med 50 000 invånare i kommunen varav 25 000 i staden år 2050