Boka rådgivning

Boka rådgivning kring byggfrågor

Publicerad den 15 februari 2021

Visste du att det finns en e-tjänst tillgänglig för dig som behöver kontakt med en handläggare för personlig rådgivning om ditt bygglovsärende?

Vi har totalt sett utökat tiden för rådgivning men vi erbjuder den nu på ett annat sätt. Ditt möte med oss blir effektivare med fokus på dina frågeställningar då handläggaren har möjlighet att förbereda om du bokar en tid med oss, till skillnad från om du kontaktar oss spontant.

Hur bokar jag ett möte för personlig rådgivning?

Du bokar ditt möte via hudiksvall.se. Möten som du bokar sker genom telefon eller via Teams. Om du bokar ett Teams-möte får du en länk skickad till dig som du ansluter genom.

Kan jag inte ringa er längre om jag inte bokat tid?

Jo, vi har vissa telefontider för spontana samtal. Men vi ser gärna att du bokar en tid med oss för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt.

Ett första steg i en digital process

Under 2021 kommer bygglovsprocessen att digitaliseras allt mer. Mer information om det kommer under första delen av nästa år. Ett första steg är denna e-tjänst för att underlätta för både dig som kund hos oss och vår hantering av ditt ärende.

Tyck till om sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig!
Skriv ut

Hudiksvall ska bli Sveriges bästa kommun att leva och verka i – med 50 000 invånare i kommunen varav 25 000 i staden år 2050