• Start
  • » Nyheter
  • » Gratis sommarlovsaktiviteter för barn och unga 6-15 år
Gratis sommarlovsaktiviteter för barn och unga 6-15 år.

Gratis sommarlovsaktiviteter för barn och unga 6-15 år

Publicerad den 20 juli 2021

Vi har fått statligt bidrag till att arrangera avgiftsfria och smittsäkra lovaktiviteter och har i vår tur beviljat bidrag till ett stort antal föreningar.

- Det är så fantastiskt roligt att kunna presentera ett brett utbud för alla barn och unga i kommunen. Det är allt från olika sporter, pyssel, konst, dans, hästar, friluftsaktiviteter och bad. Samtliga aktiviteter sker utomhus och enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Programmet sträcker sig över hela sommarlovet, så varje vecka finns det något att hitta på och det är även en spridning över stora delar av kommunen, säger Eva von Hofsten vid kultur- och fritidsförvaltningen.

Vi hoppas att kunna bidra till att alla barn och unga som bor i kommunen eller är här på semester kan få ta del av roliga aktiviteter som bidrar till ett sommarlov med kreativitet, rörelse och gemenskap. Vi vill också stötta föreningarna i att få visa upp sig och vad de har för verksamhet inför en höst där många kanske kan sätta igång med verksamhet igen efter pandemin. De som haft stängt behöver få igång verksamheten igen och det kanske sommarlovsaktiviteterna kan bidra till.

Skynda er att anmäla, många av aktiviteterna har både sista anmälningsdag och max antal deltagare.

Läs mer om vilka aktiviteter som erbjuds

Tyck till om sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig!
Skriv ut

Hudiksvall ska bli Sveriges bästa kommun att leva och verka i – med 50 000 invånare i kommunen varav 25 000 i staden år 2050