Behöver du stöd?

Mår du dåligt? Känns pluggandet tungt? Eller har du problem med relationer? Vad det än är så finns kuratorn för dig. Inga tankar och funderingar är för små eller stora.

Kontakta kuratorn

Du kan smsa, ringa, maila eller chatta med kuratorn.

Har du problem hemma?

Om du har problem i din familj kan du vända dig till socialtjänsten.

Vill du veta mer om vad socialtjänsten gör?

Vilken hjälp finns det att få när det är jobbigt hemma och om hur kan socialtjänsten hjälpa dig?

Ungdomsmottagningen

Akut hjälp

Om du mår riktigt dåligt och har tankar på inte vilja leva längre.

  • Ring 112

Stöd på nätet

BRIS

Här kan du prata med en kurator, eller prata med andra unga i Forum. Du kan också läsa, kolla in filmer och lyssna på poddar om viktiga ämnen.

UMO

UMO är en webbplats för alla som är mellan 13 och 25 år. Här kan du få kunskap om kroppen, sex, relationer, psykisk hälsa, alkohol och droger, självkänsla och mycket annat. Finns även på flera språk.

Tjejjouren

Behöver du någon som lyssnar? Hör av dig via chatt, mail eller telefon till tjejjouren, trans- eller ungdomsjouren på din ort, eller välj en långt bort. Du bestämmer! Det går att vara helt anonym och ta upp vad som helst - inget är för stort eller för litet.

Killfrågor

Det kan vara något som är kul, pirrigt, jobbigt, trist, ångestladdat, hemskt. Eller kanske du bara vill småprata med någon. Vanliga ämnen i vår chatt är till exempel, kärlek, kompisar, ensamhet, sex, kropp, våld, föräldrar och dataspel. De finns här för att stötta dig som kille, även om du till exempel själv har varit taskig och behöver prata av dig om det. Du kan även chatta!

Mind

Mind är till för dig som har tankar på att ta ditt liv eller har en närstående med sådana tankar. Du når Mind via telefon, chatt eller mail.

Lite mycket

Lite mycket är en sms-skola som lär dig hantera stress och press.

Tyck till om sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig
Skriv ut

Kontakt

Bromangymnasiet ska vara en mötesplats för elever där de genom ett aktivt lärande erövrar goda kunskaper och därmed en stark tro på framtiden