Gruppbild

Glada Hudik-teatern profil

Glada Hudik-teatern profil är till för dig som går nationella- eller individuella programmet på gymnasiesärskolan. Du läser programmets kurser/ämnesområden och du får möjlighet att rikta delar av utbildningen mot Glada Hudik-teater profil.

Vad får du lära dig?

Glada Hudik-teatern profil är för dig som gillar att dansa, sjunga och spela teater. Utbildningen grundar sig i Glada Hudik-teaterns arbete med att alla ska ha möjligheten att få visa sitt unika uttryck och göra det man känner sig bekväm med. Att våga stå på scen inför människor och ta plats tror vi kan öka ditt självförtroende och din självkänsla, och därmed ge verktyg att underlätta hanterandet av både vardag och arbetsliv. Här varvas teaterövningar med musiklektioner och danspass. Vi lägger fokus på dig som individ, men betonar värdet av gruppens dynamik och gemenskap, som är grunden för en välfungerande och kreativt teaterprocess. I slutet av läsåret sätter vi upp en gemensam show på Hudiksvalls Teater inför publik. Repetitioner och teaterträning sker på Bromangymnasiet och vid några tillfällen med Glada Hudik-teaterns ensemble.

Vem kan söka?

Du som har rätt att gå på gymnasiesärskolan.

Kursstart

Hösten 2019

Sista ansökningsdag

31 mars 2019

Hur går ansökan till

Du gör din ansökan via denna blankett: 

Hur många kan söka?

Det finns ett begränsat antal platser.

Hur mycket läser du?

Mer information kommer.

Boende

Det finns inget elevboende för närvarande.

Tyck till om sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig
Skriv ut

Kontakt

 • Gymnasiesär rektor

  Rektor, Bromangymnasiet - Skolenhet 3

  irja.carlsson@hudiksvall.se

  073-274 12 39

  * Individanpassad gymnasieutbildning (212:an)

  * Gymnasiesärskolan

  * Plug-in

Bromangymnasiet ska vara en mötesplats för elever där de genom ett aktivt lärande erövrar goda kunskaper och därmed en stark tro på framtiden