CUL och HNA bjuder in till föreläsning om framtidens kompetensutmaningar

Händer som skriver på en laptop
Publicerad den 21 december 2021

Framtidsspanaren Troed Troedson kommer att hålla i en digital föreläsning om framtidens kompetensutmaningar.

- Vi vill fördjupa oss i frågor som rör kompetensutmaningar och framtiden för att kunna göra ett avstamp mot att arbeta vidare med detta mer framöver. Förhoppningsvis väcker vi också frågor hos företag, arbetsgivare, chefer och näringsliv som vi tillsammans kan fortsätta att arbeta framåt med, säger Carolina Karlsson, kompetensmäklare på CUL.

Föreläsningen kommer att hållas på Zoom tisdag 18/1 klockan 09.00-11.00.

När du anmält dig får du en länk till Zoom för att kunna delta.

Om föreläsningen

”Vad är framtidskompetens? Och varför är den frågan viktigare nu än någonsin? En sak vet vi, framtidens yrkesliv kommer inte att vara likadant som det vi känner till hittills. Blir det bättre eller sämre?

För några säkert sämre – och för andra väldigt mycket bättre. Helt avgörande är hur vi får syn på, och hur vi utnyttjar, de förändringar som vi faktiskt redan står mitt i.
Troed Troedson arbetar med framtidsfrågor och kompetensutmaningar i många av Sveriges största organisationer och han kommer att ta med oss på en resa in i nästa årtionde. En resa som roar och oroar – men som vi garanterat kommer att ha nytta av”

Anmäl dig via e-tjänsten här:

Länk till mötet

Mötes-id ID: 892 4074 4760 

Lösenord: 395125

Tyck till om sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig!
Skriv ut

Hudiksvall ska bli Sveriges bästa kommun att leva och verka i – med 50 000 invånare i kommunen varav 25 000 i staden år 2050