Vattenträning för vuxna

Bassängen är fylld med vuxna människor som har vattengymnastik. De får instruktioner av en kvinnlig badinstruktör som står på bassängkanten.

Vattenträning är instruktörsled gruppträning i vatten med inspirerande musik, utmanande övningar men samtidigt skonsamt för kroppen. Redskap i olika former används för att öka motståndet i vattnet. Du tränar upp din balans, styrka, kondition och rörlighet. Vattenträning är en motionsform som passar alla. Du anpassar tempo och motstånd efter din egen förmåga.

Vi har drop in på alla våra vattenträningspass

Våra vattenträningspass

Klassisk

På detta pass får du göra blandade konditions-, styrke- och rörlighetsövningar. Du kan själv påverka ansträngnings-graden beroende på hur du använder vattnets motståndskraft. Konditionsträning varvas med styrka på ett härligt sätt. Passet har glad och svängig musik och du får arbeta med olika redskap för att få en effektiv träning.

Aktiviteten erbjuds på

Vattenträning morgon 30 minuter

Konditionsträning varvas med styrka på ett härligt sätt. Du kan själv påverka ansträngnings-graden beroende på hur du använder vattnets motståndskraft. Passet har glad och svängig musik och du får arbeta med olika redskap för att få en effektiv träning.

Aktiviteten erbjuds på

Stationsträning

Stationsträning är ett pass där du jobbar med olika redskap och jobbar i intervaller. Dessa intervaller är korta och intensiva. Du får många varierande övningar och tränar igenom hela din kropp under detta passet. Träningen sker i stationsform på grunt eller djupt vatten där du jobbar så hårt du vill med de olika övningar. Du bestämmer givetvis själv hur mycket du vill utmana dig,

Aktiviteten erbjuds på

Djupvatten

Fokus under detta pass ligger på att stärka bålmuskulaturen och träna upp konditionen. Träningen sker på djupt vatten med flytbälten och olika redskap för träning i vatten. Du som vill utmana dig själv lite extra kan naturligtvis träna utan flytbälte. Ett fartfyllt och tufft pass med många roliga utmaningar.

Aktiviteten erbjuds på

Tyck till om sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig!
Skriv ut

Kontakt

Hudiksvall ska bli Sveriges bästa kommun att leva och verka i – med 50 000 invånare i kommunen varav 25 000 i staden år 2050