Kurser på KomTek

Kurser på KomTek v.46 – 50

Publicerad den 14 oktober 2020

Tisdagar 17.30-19

Magiska landskapet 7 – 9 år

Du bygger ett landskap där du ska få något att lysa och något annat att röra sig med mekanik eller kanske hydraulik. Du kommer att lära dej lite elektronik, och hur du kan göra mekaniska rörelser.

5-minute crafts 10 – 12 år

Vi hittar nåt kul på nätet och prova det. Vad kan man göra av en gammal pet-flaska? Eller kanske bygga något av Wellpapp. Det kommer att finnas olika material och många olika tekniska lösningar att använda.

Torsdagar 17.30-19

Julverkstad 7 – 9 år

Tycker du om att tillverka egna julklappar eller annat som hör julen till? I verkstan kommer det att finnas material som du kan skapa med. Du kanske vill göra tomtar som rör sig.

Skapa ditt eget husdjur 10 – 12 år

Designa dina egna gosiga eller läskiga husdjur. Vi får dem att lysa eller låta när du klappar dem eller kanske vibrera och slingra sig fram med hjälp av motorer. Skissa och leta material som du vill ha, sen bygger vi.

Kostar det något?

Varje kurs kostar 420 kr.

Anmälan

Anmälan är öppen till den 2 november. Du får återkoppling på anmälan senast den 5 november.Välj kurs * (obligatorisk)
Välj kurs
Vårdnadshavare: Fyll i uppgifter som gäller den eller de vårdnadshavare som är aktuella för kursdeltagaren.

Fakturamottagare: Fyll i uppgifter om dig som ska betala fakturan. OBS! Om det är du som vårdnadshavare som betalar anmälningsavgiften kryssar du i rutan nedan. Då behöver du INTE fylla i uppgifterna om fakturamottagare!
Tyck till om sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig!
Skriv ut

Hudiksvall ska bli Sveriges bästa kommun att leva och verka i – med 50 000 invånare i kommunen varav 25 000 i staden år 2050