Hudiksvalls kommuns entré

Jobb och uppdrag

Vi släcker bränder. Vi sopar gator och plogar vägar. Vi gör så att parkerna blommar. Vi lär ditt barn att räkna, läsa och upptäcka världen. Vi tar hand om din gamla mamma när hon är ensam och behöver ha hjälp i vardagen. Vi ser till att återvinna dina hushållssopor och matavfall. Vi bygger nya stadsdelar och jobbar för att kommunen ska fungera för dig och mig. För oss som lever, verkar och bor här.

När du jobbar hos oss är du med och bygger Hudiksvalls kommun. Här får du tillsammans med dina 3 800 kollegor inom 300 olika yrken jobba med att få en hel kommun att fungera. Här kan du påverka nutid och framtid, och göra skillnad i människors vardag. Vi har siktet inställt framåt och hoppas att just du vill vara med på resan mot vår vision; att vara Sveriges bästa kommun att leva och verka i. Vi är kommunens största arbetsgivare och här är karriär- och utvecklingsmöjligheterna större än du kanske anar.

Följ oss gärna i våra sociala medier för att hålla dig uppdaterad om vad som händer hos oss, och få nys om lediga jobb. Vi finns på:

För timvikarier: Logga in i Medvindlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Tyck till om sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig!
Skriv ut

Kontakt

 • Kontakta kommunen

  Servicecenter och växel

  servicecenter@hudiksvall.se

  Telefon: 0650-190 00

 • Rekrytering- och bemanningsenheten

  bemanning@hudiksvall.se

  0650-55 66 00

  Besöksadress: Fibervägen 2

  Öppettider:

  Vardagar kl 6.45-16.
  Telefontider vardagar kl.6.45-9 och 13-15.


  För timvikarier:
  Logga in i Medvindlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Bildlänk till sidan Lediga jobb. Här kan du se vilka jobb som är lediga på Hudiksvalls kommun för närvarande
Bildlänk till Passar du för Sveriges viktigaste jobb

Till Hudiksvall

Funderar du på att flytta hit från annan ort? Besök gärna Tillhudiksvall.se, där kan du få hjälp i stort och smått om sådant som rör din flytt och ditt nya liv i Hudiksvalls kommun. Det är en kostnadsfri inflyttarservice från Hudiksvalls Näringslivsbolag AB.

Hudiksvall ska bli Sveriges bästa kommun att leva och verka i – med 50 000 invånare i kommunen varav 25 000 i staden år 2050