Jobba i fotbollsskola

Tänk att i sommar få spela fotboll, jobba med barn och samtidigt vara en förebild - och dessutom få betalt för det. Nu har du möjligheten! Genom Hudiksvalls kommun finns det möjlighet att feriejobba på någon av de fotbollsskolor som finns i Hudiksvalls kommun i sommar.

Vad gör man i fotbollsskolan?

De tre veckorna i fotbollsskola är uppdelade i tre delar. Så här kommer det att se ut:

Första veckan

Du får en obligatorisk utbildning i ledarskap och värdskap. Värdskapsdelen fokuserar på bemötande, service och att lösa olika situationer. Ledardelen i utbildningen fokuserar på ledarskap och dess olika inriktningar, tydlighet så att alla förstår, att sätta ihop lekar, teknik, spelmoment med mera så att träningarna blir varierade och roliga för barnen.

Du kommer under första veckan jobba på Idrottens dag som är en prova på-dag där föreningar tillsammans med Hudiksvalls kommun bjuds in för att visa upp sin verksamhet. Du som feriearbetare kommer få vara med och hjälpa till med aktiviteter.

Andra veckan

Du är med som ledare på någon av föreningarnas fotbollsskolor som finns runtom i Hudiksvalls kommun. En hanledare från vår kultur- och fritidsförvaltning kommer att finnas med.

Tredje veckan

En gemensam dag för aktivitet, utbildning och utvärdering.

Vem får söka feriearbete i fotbollsskola?

Förutom de kriterier som gäller för alla våra feriejobb ska du dessutom:

  • Tycka om att jobba med barn
  • Gilla fotboll
  • Vara en god förebild
  • Genomgå en ledarutbildning som vi håller i, den är obligatorisk för den som ska jobba i fotbollsskola

Tyck till om sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig!
Skriv ut

Kontakt

Hudiksvall ska bli Sveriges bästa kommun att leva och verka i – med 50 000 invånare i kommunen varav 25 000 i staden år 2050