Lediga jobb

Här får du tillsammans med dina 3 700 kollegor inom 300 olika yrken jobba med något så viktigt som att få en hel kommun att fungera. Här påverkar du nutid och framtid, samtidigt som du gör skillnad i människors vardag.

Välkommen att växa och utvecklas med oss! Hudiksvalls kommun, den största arbetsgivaren i kommunen.

Offentliga jobb

 

Så här ansöker du

När du är intresserad av en ledig tjänst hos oss så skickar du in ansökan via webbaserade tjänsten Offentliga Jobb. Första gången du söker en tjänst via Offentliga jobb får du registrera dig och skriva in ditt CV som du sen kan använda för alla tjänster du söker inom Offentliga Jobb.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och för att möjliggöra god kommunikation med våra sökande är det viktigt att du skickar in ansökan digitalt via Offentliga Jobb, inte via e-post eller i pappersformat.

Prenumerera på lediga tjänster

Vill du få ett mejl när vi har en ledig tjänst? Prenumerera på våra lediga tjänster via Offentliga Jobb.

Fler möjligheter

Hudiksvalls kommun äger och är delägare i flera bolag. Läs mer om bolagen och lediga tjänster på respektive hemsida:

Tyck till om sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig!
Skriv ut

Kontakt

Till Hudiksvall

Funderar du på att flytta hit från annan ort? Besök gärna Tillhudiksvall.se, där kan du få hjälp i stort och smått om sådant som rör din flytt och ditt nya liv i Hudiksvalls kommun. Det är en kostnadsfri inflyttarservice från Hudiksvalls Näringslivsbolag AB.

Hudiksvall ska bli Sveriges bästa kommun att leva och verka i – med 50 000 invånare i kommunen varav 25 000 i staden år 2050