Lediga jobb

Här får du tillsammans med dina 3 800 kollegor inom 300 olika yrken jobba med det att få en hel kommun att fungera. Här påverkar du nutid och framtid, samtidigt som du gör skillnad i människors vardag.

Välkommen att växa och utvecklas med oss! Hudiksvalls kommun, den största arbetsgivaren i kommunen.

Så här ansöker du

När du är intresserad av en ledig tjänst hos oss så skickar du in ansökan via webbaserade tjänsten Offentliga Jobb. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och för att möjliggöra god kommunikation med våra sökande är det viktigt att du skickar in ansökan digitalt via Offentliga Jobb, inte via e-post eller i pappersformat.

Sommarjobb och lediga vikariat

Vill du jobba inom förskola, skola, kök eller vård och omsorg? Vi söker många vikarier inom flera av våra verksamheter. Är du intresserad av att bli vikarie hos oss ska du göra ansökan direkt via ansökningsformulären som du hittar längst ner på följande sida:

Prenumerera på lediga tjänster

Vill du få ett mejl när vi har en ledig tjänst? Prenumerera på våra lediga tjänster via Offentliga Jobb.

Fler möjligheter

Hudiksvalls kommun äger och är delägare i flera bolag. Läs mer om bolagen och deras lediga tjänster på respektive webbplats:

Tyck till om sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig!
Skriv ut

Kontakt

Hudiksvall ska bli Sveriges bästa kommun att leva och verka i – med 50 000 invånare i kommunen varav 25 000 i staden år 2050