IT och digitala verktyg för dig som student.

IT och digitala verktyg för dig på Cul

Här kan du läsa frågor och svar om IT och digitala verktyg för dig som studerar på CUL.

Wi-fi, datorer och skrivare

För att du ska kunna logga in på wifi behöver du göra en ansökan för att få dina inloggningsuppgifter.

För att du ska kunna använda datorerna och skrivarna på CUL behöver du göra en ansökan för att få dina inloggningsuppgifter.

Här kan du se en film om hur du använder skrivaren.

Google Workspace på Cul

Google Workspace är ett paket med verktyg som du behöver för dina studier. Som studerande får du ett googlekonto för att komma åt Google Workspace-verktygen.

Nej, ditt Googlekonto tas automatiskt bort 3 månader efter avslutad kurs/utbildning

När du har avslutat dina kurser hos oss kan du nå ditt Googlekonto i tre månader. Därefter stängs kontot och du kan inte nå dina sparade uppgifter längre. Om du vill spara filer som du har på ditt studerandekonto så gör det så snart som möjligt efter avslutad kurs.

Alvis

I Alvis söker du kurser, hittar du schema och kurslitteratur. Det är även här du frånvaroanmäler dig och beställer betyg efter avslutat utbildning.

Gå till Alvis inloggningssida, klicka på “Logga in” och logga in med Mobilt BankID (E-legitimation) eller ditt personnr och personliga kod.

Gå till Alvis inloggningssida, logga in med personnummer och personlig kod och klicka på ”Glömt lösenord?”, därefter kan du välja om du vill få det nya lösenordet skickat till dig på e-post eller på SMS.

Ja, du kan beställa ett lösenord via Alvis till den e-postadress eller det mobiltelefonnummer du registrerat. Det kan du använda tillsammans med ditt personnummer för att logga in.

Vart vänder jag mig om jag har frågor kring IT och digitala verktyg?

Du hittar kontaktuppgifter i boxen Kontakt (till höger om du surfar på dator och längst ner om du surfar på mobil).

Tyck till om sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig!
Skriv ut

Kontakt

Bildlänk till Logga in i Alvis

Hudiksvall ska bli Sveriges bästa kommun att leva och verka i – med 50 000 invånare i kommunen varav 25 000 i staden år 2050