• Start
  • » Företagare & näringsliv
Hand

Företagare och näringsliv

Affärssystem, böcker som förklarar juridik, byggbranschinformation, forskning inom fiber och sensorer, fiberoptiska helhetslösningar, friskvård, grävlastare med fullhybridteknologi, guldsmide, historier om Mulle Meck, hydraulikforskning, hydraulpumpar, hus, innovativt ledarskap, inredningsdesign, kartong, karameller, keramikkonst, lingarn, medicinteknik, musik, måleri, personlig assistans, sensorer, snabbkopplingar, teater och travtävlingar - det här är några axplock av vad som levereras från företag i Hudiksvalls kommun ut i Sverige och världen.

Många menar att det finns en speciell Glada Hudik-anda. Hur som helst finns det många kreativa personer och spännande idéer just här. Receptet är nytänkande, handlingskraft och smarta samarbeten – som leder till nya hållbara produkter och attraktivt ledarskap.

Hudiksvall ska fortsätta förnya och förtjäna sin anda, som vass nod för framtidens innovationer och hållbara tillväxt. Välkommen att vara med och skapa!

Företagare?

Lagar, bestämmelser, regler, tillstånd - det finns en hel del att hålla reda på när man är företagare.

Etablera dig?

Tänker du starta eget eller flytta ditt företag till vår kommun? Hudiksvalls Näringslivs AB, HNA, kan ge dig råd och stöd.

  • Ny inköpsorganisation vid årsskiftet
    Gävle kommun utträder ur kommunalförbundet Inköp Gävleborg 1 januari 2020. Det innebär att förbundets uppdrag övergår till att förvalta ingångna...
  • Stöd till dig som företagare
    Spridningen av coronaviruset har lett till att flera näringsverksamheter i kommunen har drabbats hårt och företagare möter nu olika typer av utma...

Tyck till om sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig!
Skriv ut

Kontakt

Flytta till Hudiksvall?

Funderar du på karriär och en framtid i Hudiksvalls kommun? På webbplatsen tillhudiksvall.se som drivs av Hudiksvalls näringslivs AB i samarbete med bland andra Hudiksvalls kommun finns både information och inspiration.

Samverkansplan Blomstrande näringsliv

Planen är framtagen i samarbete mellan företagen, klustren och kommunen.

Hudiksvall ska bli Sveriges bästa kommun att leva och verka i – med 50 000 invånare i kommunen varav 25 000 i staden år 2050