• Start
  • » Nyheter
  • » Beslutet om begränsade öppettider för två restauranger i Hudiksvalls upphävs
Beslut om begränsade öppettider hävs.

Beslutet om begränsade öppettider för två restauranger i Hudiksvalls upphävs

Publicerad den 7 juli 2020

I samråd med miljökontoret i Hudiksvall tog smittskyddsläkaren tidigare beslut om att begränsa öppettider för två restauranger som inte följt reglerna om minskad trängsel.

Efter att åtgärder vidtagits och uppföljande kontroll har genomförts så har nu smittskyddsläkarens beslutet mot O´Learys Hudiksvall och Stadt festvåning, nattklubb och takterrass om begränsade öppettider upphävts.

Fortsatta kvällskontroller kommer att genomföras vid behov både på ovanstående serveringsställen och övriga serveringsställen i kommunen.

Den 29 juni tog smittskyddsläkaren vid Region Gävleborg beslut om att begränsa öppettider för två restauranger/krogar i Hudiksvall. Beslutet beror på att det under en inspektion av miljökontoret i Hudiksvalls kommun framkommit att verksamheterna inte har följt Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd om att förhindra smitta av covid-19 på restauranger och caféer.

Tyck till om sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig!
Skriv ut

Hudiksvall ska bli Sveriges bästa kommun att leva och verka i – med 50 000 invånare i kommunen varav 25 000 i staden år 2050