Emil Björkman och Wille Hedin tar emot pris

UF-mässa

Publicerad den 21 mars 2017

Årets UF-mässa hölls i Bolnäs och företaget Maji UF tog hem förstapriset för årets affärsplan. I tävlingen deltar väldigt många företag så det är en stor prestation som vi gratulerar till.
Här kan du se några andra företag som deltog i tävlingen

Hushållsakuten UF, Albin Anderhök, Jacob Vallin och William Segersten, företaget utför tjänster till företag och privatpersoner. De skottar snö, städar garage, hugger ved, passar katter och mycket mera.

Fruktkorgen UF, Jonas Flodin, Max Razdan och Johan Henriksson. Tuffa elever som vågar ta på sig en lite annorlunda mässklädsel och som bananer gjorde de naturligtvis succé bland mässbesökarna.

Just Bring It UF, William Ulander och Frida Sallander. Företaget underlättar och förgyller din vardag med fina och personliga muggar för varma och kalla drycker.

Hälsingekorgen UF, Anton Nilsson och Joel Segervall. Företaget hade en mycket genomarbetad och fin monter med gedigen träkänsla. De säljer lokalproducerade varor i hemgjorda trälådor.

Fire Safe UF, Wilma Hellström och Alma Karlsson. Företaget förgyller ditt hem, samtidigt som säkerheten i ditt hem ökar.De säljer specialdesignade brandsläckare.

Text och bild: Carina Östlin

Tyck till om sidan

Skicka en kommentar till innehållsansvarig

Skriv ut

Bromangymnasiet ska vara en mötesplats för elever där de genom ett aktivt lärande erövrar goda kunskaper och därmed en stark tro på framtiden